View this email in your browser
 
Care este primul lucru ce îți vine în minte când auzi cuvântul "cutie cu instrumente"?

Ești pe drumul cel bun dacă te-ai gândit la "soluții"! Și dacă tot te gândești la soluții, proiectul ICT4YOUTHWORK a creat o cutie cu instrumente pentru a sprijini organizațiile de tineret și grupurile de tineret în demersul lor de valorificare a celor mai recente tendințe din tehnologie.

 

Cutia cu instrumente este un repozitoriu digital ce cuprinde bune practici, instrumente și metodologii pentru activitatea de tineret în era digitală. Este rezultatul merituos a celor 2 ani de implementare a proiectului Erasmus+ ICT4YOUTHWORK și a parteneriatului multi-disciplinar și complementar format din 4 structuri din 4 țări ale UE: Suedia, Grecia, Portugalia și România. Cutia cu instrumente prezintă, analizează și raportează aspecte relevante legate de ultimele trenduri din tehnologie și media digitală cu scopul de a sprijini organizațiile de tineret, structurile ce oferă servicii de tineret și lucrătorii de tineret să ajungă și să livreze activități într-un mod mai eficient către tineri.

 
Dacă nu ai reușit să ajungi la unul din evenimentele majore de multiplicare din orașele partenere ce au oferit grupurilor de tineri participanți oportunitatea de a descoperi Cutia cu instrumente, asigură-te că ai consultat-o individual!
 
 
 
 
 
Ai dori să afli despre evenimentele noastre?
 
 
Poți afla mai multe despre Evenimentele de Multiplicare derulate în Portugalia, România și Suedia la următorul link.
 
Dacă ești în România și dorești să participi la următorul nostru eveniment ce se va derula în data de 12 iunie 2019, contactează-ne pentru a afla cum te poți înscrie!
 
Vă invităm să vizitați site-ul proiectului ICT4YOUTHWORK pentru mai multe informații și rezultate!
 
Aruncă o privire asupra Comunicatului de Presă de lansare al proiectului:
 
 

 

Join the ICT4YOUTHWORK community!